Betaling

Bij Go-Easy kunt u altijd veilig betalen d.m.v. de onderstaande betaalmogelijkheden

IDEAL

Betalen via iDeal is veilig, gemakkelijk, snel en gratis. Wanneer u kiest voor een iDeal betaling dient u uw eigen bank te selecteren. De betaling voert u vervolgens uit in uw eigen, vertrouwde internetbankieromgeving. Na betaling komt u vanzelf weer op onze website terecht. Als u via iDeal betaalt is de betaling direct zichtbaar. Hierdoor kunnen wij uw bestelling direct verwerken. Dit betekent dat wij uw bestelling snel kunnen versturen.

Klik hier voor meer informatie over het betalen via IDEAL.

Vooruitbetaling

Als u kiest voor vooruitbetaling, ontvangt u per e-mail de orderbevestiging. U dient het openstaande bedrag op de orderbevestiging handmatig over te maken op de bankrekening van Go-Easy. Vermeld bij de betalingsreferentie het bestelnummer dat vermeld staat op de orderbevestiging.

Onze rekeningformatie is:

Go-Easy
IBAN: NL56RABO0315394838
BIC: RABONL2U

Zodra we de betaling ontvangen hebben wordt uw bestelling verzonden. Het verwerken van de betaling duurt meestal 1 tot 3 werkdagen.

Achteraf betaling

Wilt u liever eerst het product in huis hebben voordat u betaald? Dat kan! D.m.v. Billink kunt u ook achteraf betalen bij Go-Easy. Billink stuurt u via de mail de factuur, die u binnen 14 dagen dient te betalen. Als u gebruikt maakt van achteraf betaling via Billink wordt er 2,95% van het totaalbedrag in rekening gebracht.

Let op! Er zit een limiet op achteraf betalen via Billink. Op dit moment is het helaas niet mogelijk om bedragen boven de €400,- achteraf te betalen via Billink.

Bancontact / Mister Cash

Bancontact is een populair betalingsmiddel in België. Betalen via Bancontact werkt hetzelfde als IDEAL, het is veilig, gemakkelijk en snel. Wanneer u kiest voor een Bancontact betaling dient u uw eigen bank te selecteren. De betaling voert u vervolgens uit in uw eigen, vertrouwde internetbankieromgeving. Na betaling komt u vanzelf weer op onze website terecht. Als u via Bancontact betaalt is de betaling direct zichtbaar. Hierdoor kunnen wij uw bestelling direct verwerken. Dit betekent dat wij uw bestelling snel kunnen versturen.

Voor de betaling via Bancontact wordt er 1,5% van het totaalbedrag in rekening gebracht.

Klik hier voor meer informatie over het betalen via Bancontact.

Creditcard

Met uw creditcard kunt u uw bestelling op een snelle en veilige manier betalen. Dit doet u door alle benodigde gegevens van uw creditcard af te lezen en deze in te vullen in de daarvoor bestemde invoervelden. Het is belangrijk dat het factuuradres overeenkomt met de gegevens van de kaarthouder. Na de betaling komt u vanzelf weer op onze website terecht. Als u via uw creditcard betaald is de betaling direct zichtbaar. Hierdoor kunnen wij uw bestelling direct verwerken. Dit betekend dat wij uw bestelling snel kunnen versturen.

Wij accepteren de volgende creditcard:

Mastercard

Voor de betaling via Mastercard creditcard wordt er 2,25% van het totaalbedrag in rekening gebracht.

Klik hier voor meer informatie over het betalen via Mastercard.

Visa

Voor de betaling via Visa creditcard wordt er 2,25% van het totaalbedrag in rekening gebracht.

Klik hier voor meer informatie over het betalen via Visa.

Maestro

Voor betaling via Maestro creditcard wordt er 1,50% van het totaalbedrag in rekening gebracht.

Klik hier voor meer informatie over het betalen via Maestro.

VPAY

Voor de betaling via VPAY creditcard wordt er 1,50% van het totaalbedrag in rekening gebracht.

Klik hier voor meer informatie over het betalen via VPAY.