Bestellen en Levering

Bestellen

U kunt eenvoudig een product bestellen op onze webshop. U kunt het gewenste product toevoegen aan de winkelwagen en vervolgens op ‘’afrekenen’’ klikken. Hierna zal u een aantal stappen moeten doorlopen om het bestelproces te voltooien. Uiteraard worden uw persoonlijke gegevens zorgvuldig behandeld.

Prijzen

Op de webshop worden de prijzen altijd inclusief BTW weergeven. Als u kiest voor een standaard verzending betaald u géén verzendkosten.

Levering

Go-Easy maakt gebruik van de pakketdienst Post NL. Hierdoor kunt u kiezen om het pakket thuis of bij een Post NL pakketpunt bij u in de buurt te laten bezorgen. Het laats genoemde is vooral handig, als u niet thuis kunt zijn op het moment van afleveren. Als u de bestelling op werkdagen vóór 17.00 uur plaatst, wordt het pakket de volgende dag al bezorgd.

Omdat de pakketten verzekerd worden opgestuurd wordt er bij bezorging altijd om een handtekening gevraagd.

Pakket thuis laten bezorgen

Wanneer u ervoor heeft gekozen om het pakket thuis te laten bezorgen, kunt u kiezen uit de volgende 3 bezorgopties;

Ochtendbezorging, tussen 08.00 en 12.00 uur (€10,00)
Standaardbezorging, de gehele dag (gratis)
Avondbezorging, tussen 18.00 en 22.00 uur (€1,25)

Wanneer het pakket door Post NL in behandeling is genomen, ontvangt u een track & trace code. Met deze code kunt u de status van uw bestelling inzien.

Pakket bij Post NL pakketpunt laten bezorgen

Wanneer u ervoor heeft gekozen om het pakket bij een Post NL pakketpunt bij u in de buurt te laten bezorgen, krijgt u een e-mail wanneer het pakket is bezorgd. U kunt dan het pakket bij het desbetreffende Post NL pakketpunt ophalen op vertoon van een geldig legitimatiebewijs.

Kijk hier welk Post NL pakketpunt het dichts bij u in de buurt is.