Bestellen en Levering

Bestellen

U kunt eenvoudig een product bestellen op onze webshop. U kunt het gewenste product toevoegen aan de winkelwagen en vervolgens op ‘’afrekenen’’ klikken. Hierna zal u een aantal stappen moeten doorlopen om het bestelproces te voltooien. Uiteraard worden uw persoonlijke gegevens zorgvuldig behandeld.

Prijzen

Op de webshop worden de prijzen altijd inclusief BTW weergeven. Als u kiest voor een standaard verzending betaald u vanaf €99,00 géén verzendkosten.

Levering

Go-Easy maakt gebruik van de pakketdienst Post NL. Hierdoor kunt u kiezen om het pakket thuis of bij een Post NL pakketpunt bij u in de buurt te laten bezorgen. Het laats genoemde is vooral handig, als u niet thuis kunt zijn op het moment van afleveren. Als u de bestelling op werkdagen vóór 20.00 uur plaatst, wordt het pakket binnen 2 dagen bezorgd.

Omdat de pakketten verzekerd worden opgestuurd wordt er bij bezorging altijd om een handtekening gevraagd.

Pakket thuis laten bezorgen

Wanneer u ervoor heeft gekozen om het pakket thuis te laten bezorgen, kunt u kiezen uit de volgende 3 bezorgopties;

Ochtendbezorging, tussen 08.00 en 12.00 uur (€10,00)
Standaardbezorging, de gehele dag (gratis)
Avondbezorging, tussen 18.00 en 22.00 uur (€1,25)

Wanneer het pakket door Post NL in behandeling is genomen, ontvangt u een track & trace code. Met deze code kunt u de status van uw bestelling inzien.

Pakket bij Post NL pakketpunt laten bezorgen

Wanneer u ervoor heeft gekozen om het pakket bij een Post NL pakketpunt bij u in de buurt te laten bezorgen, krijgt u een e-mail wanneer het pakket is bezorgd. U kunt dan het pakket bij het desbetreffende Post NL pakketpunt ophalen op vertoon van een geldig legitimatiebewijs.

Kijk hier welk Post NL pakketpunt het dichts bij u in de buurt is.